Gamin

Meracie prístroje

K tohtoročným Vianociam si nadeľte darčeky, ktorým sa nedá odolať:

Potrebujete nový hrúbkomer?

Ak potrebujete nový hrúbkomer Elcometer 456, potom práve teraz je ten najlepší čas. U všetkých prístrojov s oddelenou sondou v radách ŠTANDARD a TOP Vám teraz ponúkame zľavu 20% na nákup prístroja. A navyše k prístroju získate aj zľavu na sondu - k rade Štandard zľava 10% na sondu, k rade Top zľava 15% na sondu.

Chcem dopytovať produkty

Potrebujete nové sondy?

Využite našu jedinečnú ponuku – Každú druhú sondu k Elcometru 456 dostanete so zľavou 40%. Myslíme aj na tých, ktorí naše prístroje používajú už dlhšiu dobu - táto ponuka sa vzťahuje na všetky typy sond k Elcometru 456, teda aj na staršie modely.

Chcem dopytovať produkty

Chcete viac ako len hrúbkomer?

Keď si objednáte hrúbkomer Elcometer 456 vo verzii TOP a pridáte k nemu teplomer – vlhkomer Elcometer 319 takisto vo verzii TOP, dostanete všetko so zľavou 25 %.Výsledkom symbiózy týchto dvoch zariadení budú profesionálne kontrolné protokoly, ktoré ľahko urobíte v software Elcomaster, dodávanom zadarmo.

Chcem dopytovať produkty

Mimoriadne populárny odtrhomer s vysokou presnosťou Elcometer 510 TOP

Ku každému objednanému odtrhomeru Elcometer 510 TOP dostanete nielen mimoriadnu zľavu 15 %, ale ako bonus aj testovacie bábiky (10 ks bábik s priemerom 20 mm alebo 4 ks bábik s priemerom 50 mm).

Chcem dopytovať produkty

Inšpekčné kufre s bonusom

Ponúkame malé aj veľké sety pre široké spektrum aplikácií. Nepreberné množstvo variant, ale vždy dostanete zadarmo robustný kufor, veľmi výhodnú cenu (až o 20% nižšiu ako pri kúpe jednotlivých zariadení) a profesionálne prístroje. Každý inšpekčný kufor pre vás znamená účasť na školení ZADARMO. A je len na vás, ktoré školenie využijete.

Chcem dopytovať produkty


Pozrite sa na naše video, ktoré nás predstavuje z trochu inej stránky.
kliknite tu
A tiež sme pre vás pripravili malú geocachingovou schovávačku
kliknite tu

GAMIN SK, s.r.o.
Novoť 153, 029 55 Novoť
Tel.: +421 435 590 402
www.gamin.sk

Naša špeciálna akcia platí pre objednávky prijaté od 1. novembra 2016 do 15. januára 2017.
Ceny uvádzame bez DPH a prepravy.